Auto uitlijnen

Trekt uw auto tijdens het rijden steeds naar links of naar rechts? Slijten uw banden onregelmatig op bepaalde plekken of abnormaal snel? Het is dan mogelijk dat uw wielen niet in de juiste positie staan ten opzichte van uw auto. Onze uitlijnspecialist kan dan uw auto uitlijnen en daarmee het probleem verhelpen.

Een auto uitlijnen houdt in dat de stand van de wielen gecontroleerd wordt. Het gaat hierbij om de ophanging waaraan de wielen bevestigd zijn. Onze uitlijnspecialist meet eerst de auto op met moderne uitlijnapparatuur en stelt daarna de auto af volgens de toegestane fabriekstolerantie of uw eigen specificatie.

Het uitlijnen van uw auto zorgt ervoor dat de wegligging weer optimaal wordt. Daarmee is het veilig en prettiger rijden waarbij u tevens merkt dat het brandstofverbruik vermindert en de banden langer mee gaan.Wanneer laat u een auto uitlijnen?

Zodra u constateert dat autobanden abnormaal of onregelmatig slijten op bepaalde plekken. Of als u merkt dat de wagen moeilijker te besturen is, omdat deze steeds naar één zijde trekt. Dan is het uitlijnen van de auto nodig. Laat sowieso uw auto uitlijnen na een aanrijding of wanneer een onderdeel van de ophanging wordt vervangen.


Tarieven auto uitlijnen

  • Vierkant uitlijnen: € 65,00

Tarieven zijn inclusief 45 minuten arbeid. Extra tijd wordt naar rato in rekening gebracht. Bij auto's uitgerust met bijzondere ophanging, van hoge leeftijden of met andersoortige afwijkingen kan een ander tarief van toepassing zijn.

Online afsprakenplanner

Maak een online afspraak via de online afsprakenplanner. Dan kunt u zelf een tijdstip kiezen. Wanneer u dan komt aanrijden, staan onze mensen al voor u klaar. Zij gaan meteen uw auto uitlijnen, zodat u snel en veilig weer verder kunt rijden.

Maak nu online een afspraak