Banden balanceren

Trilt uw stuur, dashboard of stoel bij bepaalde snelheden? Dan is de kans groot dat er een onbalans in uw wielen zit en de wielophanging op bepaalde plaatsen zwaarder wordt belast. Onze monteur kan dan uw banden balanceren en daarmee de onbalans opheffen.

Het uitbalanceren van wielen gaat trillingen tegen. Dat zorgt ervoor dat de wielen weer gelijkmatig ronddraaien en de autoband een beter contact met de weg heeft. De banden slijten dan ook weer even snel. U zult bovendien merken dat het veel prettiger rijden is met gebalanceerde banden.

Onze monteur zal uw banden balanceren door de onbalans met speciale apparatuur te meten. Daardoor kan hij heel nauwkeurig op de juiste plekken loodjes op de velg plaatsen. Dat heft de onbalans in uw wiel op en zorgt ervoor dat u weer comfortabel en veilig de weg op kunt. Uw banden zijn dan perfect uitgebalanceerd.


Tarief banden balanceren

  • Autobanden personenwagen: € 12,50 per band.

Online afsprakenplanner

U kunt online een afspraak maken voor het balanceren van autobanden. Kies een dag en tijdstip dat u uitkomt. Onze monteur staat klaar wanneer u komt aanrijden. Hij gaat dan meteen uw banden balanceren.

Maak nu online een afspraak