Bandenreparatie

Een lekke band is altijd vervelend. Of een autoband nou bij u thuis leegloopt of onderweg langs de snelweg, het zorgt voor oponthoud. En de reserveband brengt u nog net tot aan de garage. Daarom kunt u voor een bandenreparatie altijd meteen terecht bij Premio Mario Mario Verkade.

Voor veel banden die door iets scherps lek raken, is een reparatie mogelijk. Denk aan een spijker, een schroef of een stuk glas dat een gat in de band veroorzaakt.

Wanneer raden we een bandenreparatie aan?

Een bandenreparatie volstaat als de autoband op zo’n manier gerepareerd kan worden dat deze nog veilig gebruikt kan worden tot de band deze versleten is. Blijkt een bandenreparatie niet mogelijk of weinig zinvol te zijn, dan pas raden we u aan een nieuwe autoband te kopen. In dat geval helpt onze bandenspecialist u met het uitzoeken van een nieuwe geschikte autoband.


Bandenreparatie zonder afspraak

Onze monteurs repareren uw autoband tussen andere afspraken door, want we begrijpen dat dit een vorm van nood is en hoe groot uw ongemak is. Is een bandenreparatie niet mogelijk hebt u een nieuwe autoband nodig? Ook dan kunt u zonder afspraak langskomen. Tijdens openingstijden helpen we u snel weer op weg.

Tarief bandenreparatie

  • Bandenreparatie: vanaf € 21,50 per autoband.