Over Premio Mario Verkade

Een familiebedrijf dat zich kenmerkt door een passie voor het verbeteren van auto’s, en de zorg voor elkaar. Een onderneming die ruimte geeft om te leren en te innoveren. Centraal gelegen op industrieterrein De Binckhorst in Den Haag waar alle medewerkers zich inspannen om het beste resultaat voor de klant en zijn auto te bereiken. Dat is Premio Mario Verkade.

Al ruim 30 jaar is de naam Eelco Blok synoniem voor het perfect uitlijnen van auto’s. Op zijn 16e begon hij als leerlingmonteur waarna hij al snel van ‘het snelle werk’ zijn specialisme maakte op Europese racecircuits zoals Zandvoort, Spa en de Nürburgring.

Als bandenspecialist startte hij in 2002 zijn eigen autobedrijf in Den Haag onder de naam Profile Tyre Center Blok. Autobestuurders konden bij hem terecht voor zowel een bandenwissel, eenvoudig auto onderhoud tot optimale wieluitlijning.

In 2017 veranderde de naam in Premio Den Haag. Zijn vrouw Carolien begroet de klanten aan de balie terwijl zoon Jordi samen met zijn vader in de werkplaats de auto’s onderhouden of van nieuwe banden voorzien. Neef Daniël Bakels richt zich op de zakelijke aspecten en technische innovaties om het garagebedrijf verder uit te bouwen.

Samen zorgen zij ervoor dat autobestuurders veilig met hun auto de weg op kunnen. Dat doen ze door uw auto te onderhouden met de modernste autotechnieken, met jarenlang kennis en ervaring, en met passie voor het autovak.Premio Netwerk

Premio Mario Verkade is een van de vestigingen in het landelijke Premio-netwerk van specialisten met ervaring en technologische kennis op het gebied van autobanden en voertuigen. Premio combineert de kennis en kunde van de lokale ondernemer met de synergie van een centraal systeem. Daardoor kunnen wij iedere autobestuurder over de ideale band voor hun rijstijl adviseren, en hun auto’s dankzij onze onderhoudsservices als beste laten presteren. Daarom leveren wij de beste banden + autoservice van Nederland.