Velgen

Kleren maken de man, velgen de auto! Velgen zijn dé manier om jouw auto te onderscheiden en die sportieve of exclusieve look mee te geven. Premio Mario Verkade heeft een uitgebreid scala aan lichtmetalen velgen en stalen velgen voor uw wagen.

Het hangt van uw eisen en persoonlijke smaak af welke velgen u kiest. Via onze online velgen configurator krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn. De mogelijkheden zijn ongekend wanneer het op velgen aankomt. Wilt u meer weten? Vraag onze experts gerust om advies.

Open de online velgenconfiguratorLichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen zijn aluminium velgen. Dit type velg is verkrijgbaar in vele prachtige designs. De ervaring leert dat lichtmetalen velgen vaak een sportieve en exclusieve uitstraling aan de auto geven. Verder verschilt de inchmaat met stalen velgen. Stalen velgen vaak maar tot 17 inch, lichtmetalen velgen gaan tot wel 22 inch!


Stalen velgen

Stalen velgen zijn vaak meer geschikt voor de winter, want staal wordt minder snel door het strooizout en pekel aangetast. Stalen velgen zijn vaak goedkoper dan lichtmetalen velgen, maar hebben dan ook nauwelijks een ontwerp. Veel stalen velgen zijn zwart van kleur, wat de uitstraling van de auto niet bepaald ten goede komt.